Slot doorslijpen

Kosten: € 5,00

"Gister gewoon mijn fiets op slot gezet voor de deur thuis. Vanochtend kan ik hem niet meer vinden echt overal gezocht!"

 

Helaas moet je overal je fiets op slot zetten anders word de fiets gestolen. Je kan de fiets ook verzekeren tegen diefstal dan heb je een ART goedgekeurd slot nodig, dit is een keurmerk voor sloten voor tweewiellers. Het ART keumerk werkt met een waardering systeem met sterren van 1 tot 5 sterren: hoe meer sterren hoe beter het slot. Een slot is soms een hele zoektocht! dan heb je een mooie lichte fiets, je wil natuurlijk niet dat de fiets gestolen word en dan moet je er een heel zwaar slot er aan hangen.

Door het gebruik van het fietsslot in weer en wind en gaat het slot wat moeilijker open en/of dicht; spuit er dan een beetje kruipolie of wat vettigheid in! Als het slot moeilijk open en dicht gaat breekt vaak de sleutel af in het slot! 

Wij van Wereldfietsen Zwolle kunnen soms de afgebroken sleutel uit het slot halen (let wel op staat de fiets op slot en is de reservesleutel nodig). Als het niet lukt om de sleutel eruit te krijgen kunnen wij van Wereldfietsen Zwolle het slot doorslijpen. Als je de sleutel en de reserve sleutel kwijt bent dan kunnen we het slot doorlijpen en (de)monteren.Hiervoor hebben wij van Wereldfietsen Zwolle een wel bewijs nodig dat u de eigenaar bent van de fiets!

In vrijwel alle gevallen monteren wij van Wereldfietsen Zwolle voor bovengenoemde prijs ook een nieuw slot. Doorslijpen van het oude slot en het plaatsen van een nieuw slot kosten samen €5,-.

Afspraak nu inplannen

Uiteraard is een nieuw slot in verschillende uitvoeringen bij ons in de winkel in de binnenstad van Zwolle te koop