Over ons

Dé Urban Arrow Family refurbished

 

€3999,- inc. BTW

 

De Urban Arrow Family is dé bakfiets voor (jonge) ouders in de stad. Door de elektrische ondersteuning en het aluminium frame fietst de bakfiets makkelijk en is zeer wendbaar, zo ben jij snel op plek van bestemming. In de bakfiets is ruimte voor 2 kinderen en een aparte maxicosi houder en/of een bankje. Een van de belangrijkste uitgangspunten tijdens het ontwikkelen van de fiets was de veiligheid van het vervoeren van kinderen. Dit resulteert in een uniek ontwerp, de stootvaste EPP bak, waarbij het zwaartepunt lager ligt en de kinderen optimaal worden beschermt.

Refurbished en verbeterd

Zo goed als nieuwe Urban Arrows Family. Deze fietsen zijn 2 tot 3 jaar ingezet voor het vervoer van goederen. Nu zijn ze omgebouwd tot de Urban Arrows Family. Met de sterkst mogelijke motor van Bosch, geteste accu, nieuw voorframe en een jaar garantie op motor, accu, frame en naaf. Deze fietsen zijn voorzien van een gates beld drive en een automatische traploze versnelling van Enviolo.

  

De bakfiets is eenvoudig uit te breiden met verschillende accessoires. We adviseren je graag en kunnen alle toebehoren bestellen. Een greep uit de mogelijkheden:

 • Baby car seat adapter. Advies verkoop prijs €239,-
 • Extra bankje voor meer zitplaatsen. Advies verkoop prijs €209,-
 • Regen huif Advies verkoop prijs €219,-
 • Regen huif puls. Advies verkoop prijs €379,- nu voor €225,-

  

Handig om te weten - specs*

 • Model: Urban Arrow Family
 • Kleur: zwart
 • Bouwjaar: 2020-2022
 • Motor: Bosch Cargo Line motor (de sterkste van Bosch) met 1 jaar garantie
 • Accu: Geteste Bosch 500Wh accu met 1 jaar garantie (inclusief acculader)
 • Remmen: Hydraulische schijfremmen voor en achter
 • Aandrijving: Onderhoudsvrije beltdrive
 • Versnelling: Automatische traploze versnelling
 • Frame: Volledig nieuw voorframe met 1 jaar garantie (ook op het achterframe)
 • Bak: Nieuwe EPP bak met bankje en gordels
 • Extra: Nieuwe regenhuif Plus

 

 

 

 

Over ons

 

 

Op deze plek is Frans Nowak 35 jaar geleden begonnen met de fietsenwinkel Nowak rijwielen. In 2002 heeft Frans de winkel uitgebreid en het grote pand op de hoek gekocht. Per september 2012 is Frans gaan genieten van de rust en heeft hij afscheid genomen van de fietsen.

Per september 2011 hebben wij de werkplaats in een nieuw jasje gestoken in het pand waar het allemaal begonnen is. De werkplaats 'nieuwe stijl' is helemaal verbouwd en voldoet aan de wensen van nu.

Filosofie van de werkplaats: Als u de stad in gaat voor een boodschap of een nieuwe broek maken wij ondertussen uw fiets. Ook verzorgen wij de garantie en de service en natuurlijk onderhoud en reparatie van uw fiets.

 

 

 

 

 

 

Gijs Bouman
Gijs is in 1995 begonnen als 14 jarige stagiair bij Nowak. Na 2 weken stage mocht hij voor de zaterdag en donderdag avond en de school vakanties blijven. In 2002 is hij voor een seizoen op Terschelling gaan werken in de fietsverhuur. Na drie jaar is hij weer terug gekomen van Terschelling. Sinds die tijd is hij bij Nowak Wereldfietsen aan het werk gegaan en in 2011 heeft hij de werkplaats overgenomen in het oude pand van Nowak aan de Kerkstraat en zet dit voort onder de naam Wereldfietsen.

 

 

Gerben Belles

Gerben is begonnen bij Wereldfietsen in 2019 Gerben is een goede monteur hij kan goed gebruikte fietsen opknappen en de snelle reparaties doen zodat uw fiets weer klaar is na het winkelen in de stad.

 

 

Dennis  Sleking

Toen Dennis 13 was is hij begonnen in de automotive. Techniek zat toen al in zijn vingers. Op zijn 20ste had hij zijn monteursdiploma. Hij was toe aan een nieuwe uitdaging en die heeft hij gevonden in als fietsenmaker bij wereldfietsen!Openingstijden

 

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 - 18:00
Woensdag 08:30 - 18:00
Donderdag 08:30 - 21:00 (wintertijd tot 18:00)
Vrijdag 08:30 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten