Fiets poetsen

Kosten: € 40,00

 

"In de winter ben ik elke dag met mijn fiets naar mijn werk gegaan, maar hij is er wel erg vies van geworden. Kunnen jullie hem voor mij schoonmaken?"

 

Het is natuurijk heel verleidelijk om gewoon de hoge drukspuit of de tuinslang op de fiets te zetten! dan is hij wel lekker snel schoon. Maar dit is niet heel erg goed voor de fiets. Het vet dat in de naven, balhoofd en trapas zit spoelt er dan vaak uit en dan gaat de fiets na een tijdje wat rauw lopen. Als het een elektrische fiets is, raden wij het helemaal af om deze af te spuiten. Dit veroorzaakt de vreemste storingen in het elektrische systeem. Om de fiets weer helemaal stralend schoon te krijgen is het het best om te werk te gaan met een poetsdoek een busje siliconen spray of poetsolie en voor het chroomwerk gebruiken wij staalwol met poetsolie. De ketting reinigen en invetten is ook erg belangrijk voor de levensduur van de ketting en de tandwielen.

Voor een Poetsbeurt rekenen wij €40,- Wij van Wereldfietsen Zwolle maken in de prijs geen verschil tussen de volgende fietsen:

  • Sportfiets
  • Stadsfiets
  • Elektrische fiets
  • Bakfiets

Een poetsbeurt word vaak uitgevoerd in combinatie met een servicebeurt

Afspraak nu inplannen

Wij van Wereldfietsen Zwolle maken graag de fiets weer stralend schoon