Urban Arrow

 

De Urban Arrow Family refurbished

Vanaf €3699,-

De Urban Arrow Family is dé bakfiets voor (jonge) ouders in de stad. Door de elektrische ondersteuning en het aluminium frame fietst de bakfiets makkelijk en is zeer wendbaar, zo ben jij snel op plek van bestemming. In de bakfiets is ruimte voor 2 kinderen en ruimte voor een aparte maxicosi houder en/of een bankje. Een van de belangrijkste uitgangspunten tijdens het ontwikkelen van de fiets was de veiligheid van het vervoeren van kinderen. Dit resulteert in een uniek ontwerp, de stootvaste EPP bak, waarbij het zwaartepunt laag ligt en de kinderen optimaal worden beschermt.

Refurbished en verbeterd
De Urban Arrow Family bakfietsen bij Wereldfietsen zijn refurbished, een duurzame insteek waarbij de bakfiets een tweede leven krijgt maar zo goed als nieuw wordt uitgeleverd. De fietsen zijn volledig gecontroleerd, geoptimaliseerd en door ons goedgekeurd.
De verbeteringen zijn terug te vinden in o.a. de motor, stuurbocht en vernieuwde versnellingskabels. De Bafang M420 48V is een stille en krachtige motor, gecombineerd met een nieuwe 48V accu. Door het vervangen van de accu is de actieradius vergroot en heb je langer fietsplezier per rit. Het stuur is geoptimaliseerd met een nieuwe stuurbocht en voorzien van nieuwe display en stijlvolle leren handvatten. 

Extra! Wereldfietsen voorziet de Urban Arrow Family standaard van een originele Urban Arrow regencover waarde van €199,-. 

De bakfiets is eenvoudig uit te breiden met verschillende accessoires. We adviseren je graag en kunnen alle toebehoren bestellen. Een greep uit de mogelijkheden:
- Refurbished maxicosi houder en een extra bankje voor meer zitplaatsen, voor €200,- (ook nieuw verkrijgbaar voor €408,-)
- Bagagenet voor €89,- (nieuw)
- Diverse bagagedragers vanaf €69,- (nieuw)

Handig om te weten - in het kort
- Elektrische ondersteuning, tot 25 km / uur. 
- Aluminium frame, dit maakt de bakfiets licht en wendbaar. 
- Standaard 2 zitplekken.
- Bafang M420 48V incl. 1 jaar garantie vanaf afleverdatum.
- 960WH 48V battery incl. 2 jaar garantie vanaf afleverdatum.
- Multifunctionele display incl. 2 jaar garantie vanaf afleverdatum.
- Regencover t.w.v. €199,-
- Nieuw Abus ringslot met insteek mogelijkheid ART goedgekeurd

Yes dit wil ik!
Momenteel zijn we druk bezig met het refurbishen van de Urban Arrow bakfietsen. Begin maart worden het display en de accu geleverd, waarna we jou bakfiets kunnen uitleveren. Uiteraard is het mogelijk om de bakfiets eerder te komen bekijken en een testrit te maken op ons demo model. 

Ben je enthousiast? Voor de aanschaf van een Urban Arrow vragen wij een aanbetaling, we houden je daarna op de hoogte van de levering. In de eerste twee maanden na uitlevering kunt u kosteloos gebruik maken van een extra servicebeurt.   

Neem contact met ons op 038-2306405