Gebruikte Herenfiets Cortina U1 61 cm 3 versn

Merk Cortina
Model Herenfietsen
Type U1
Kleur Zwart
Versnellingen NAAF/3 (SHIMANO)
Rem Terugtraprem
Maat 61 cm
Fietsnr F.35982
Prijs Verkocht

Gebruikte Herenfiets Cortina U1 61 cm 3 versn 61 cm

Wij knappen veel fietsen op maar soms is het niet de moeite en halen we de goede onderdelen eraf. Bij deze Cortina U1 hebben we veel onderdelen gebruikt van een Cortina Transport U4. We hebben er een 3 versnellingen terugtrap rem van gemaakt en ook de spatborden het zadel en de banden gebruikt van de transporter.
Ook hebben we best nog wat nieuwe onderdelen gemonteerd.

Eigenlijk is dit dus een hele luxe Cortina U1!

Nieuwe Onderdelen;
-Ketting
-Tandwielen (voor en achter)
-Kettingkast
-Versteller
-Koplamp
-Handvatten

Leverbaar uit magazijn

Deze gebruikte fiets is er een van de collectie van Wereldfietsen Zwolle.
Deze fiets is geheel nagekeken en schoongemaakt, hierna in onze fotostudio gefotografeerd en een scherpe vaste prijs bepaald. De fiets word opgeslagen en staat nu klaar voor een proefrit. 

 

Fiets bekijken?

Maak een afspraak via "afspraak maken" of bel naar de winkel 038-2306405
Je bent altijd welkom in de winkel aan de Kerkstraat 1a maar de gebruikte fietsen kunnen wij niet allemaal in de winkel kwijt. Voor bezichtiging van de fiets moet echt een afspraak worden gemaakt.

 

Wij geven 2 maanden garantie* op alle gebruikte fietsen. Het zijn natuurlijk tweedehands fietsen mocht er na de 2 maanden iets geburen regelen we het ook altijd netjes!

 

Wereldfietsen heeft een werkplaats in de binnenstad van Zwolle en is naast de verkoop van nieuwe en gebruikte fietsen ook gespecialiseerd in reparaties en onderhoud van je fiets.

U bent van harte welkom in onze winkel/werkplaats op de Kerkstraat 1a in Zwolle.

 

Openingstijden winkel:
Ma: 13:00 - 18:00
Di: 08:30 - 18:00
Wo: 08:30 - 18:00
Do: 08:30 - 18:00
Vr: 08:30 - 18:00
Za: 08:30 - 17:00

 

Cortina U1

De Cortina U1 is in verschillende framematen beschikbaar voor zowel heren als dames dit is een fiets voor verschillende doelgroepen omdat ze kleine modellen deze is speciaal voor kleine volwassenen of kinderen die net op een volwassen maat kunnen.Ook is de U1 in hele grote maten voor grote heren of grote dames.. Alle verschillende uitvoeringen van het type U1 van het model jaar 2018 zijn te zien op onze website hier kunt u ook de beschikbaarheid van de U1 in de Cortina fabriek zien.Het model U1 van Cortina gaat al een paar jaar mee met zijn heel eigen uiterlijk. Hij lijkt op een transportfiets, maar heeft geen voordrager dit is handig als hij vaak in een fietsenstalling moet op het station of op school. Voor het model jaar 2018 heeft Cortina het aanbod nog breder gemaakt Cortina heeft voor het eerst een uitvoering met Shimano Nexus 7-speed toegevoegd. Je kan nu kiezen uit maarliefst 3 versnelling,overbreng-systemen. De simpelste uitvoering is met een terugtrap rem zonder versnellingen, dan komt het model met een Shimano Nexus 3 speed in combinatie met handremmen de rollerbracke rem van Shimano en de al eerder genoemde Nexus 7-speed ook met handremmen de rollerbacke rem van Shimano. De heren modellen van 2018 zijn in het Black Matt dit is een matte zwarte kleur of Black Brown een glanslak; een heel donker bruine kleur. Voor het dames model hebben ze gekozen voor een kleur extra. De Cortina U1 modellen met een terugtrap rem zonder versnellingen en het model met de Shimano Nexus 3-speed deze zijn in de 2 kleuren; de Black Matt en de kleur Jadeite, een mat zwarte en een blauw grijze kleur. Het top model van de Cortina U1 met 7 versnellingen en handremmen, de rollerbrack van Shimano is alleen in het Black Brown dit is een glanslak een heel donker bruine kleur. Het frame is van staal en erg stevig dit stijve frame is voor het damesmodel in 4 framematen te verkrijgen; 49cm 53cm 57cm en 61cm. Het heren frame hebben ze ook in 4 verschillende maten; 51cm 56cm 61cm en 65cm.  

Meer tweedehands herenfietsen

Sparta AMPHION blauw
Cortina Crush bruin
Vogue Elite N3 Zwart
Gazelle Cadiz grijs