Cortina E-U5, Crème Champagne Glans

Merk Cortina
Model Elektrische fietsen
Type E-u5
Kleur Goud , Bruin
Versnellingen NAAF/8 (SHIMANO)
Rem Rollerbrake (en I-brake) met kabelbediening
Maat 50 cm
Fietsnr F.31216
Prijs Verkocht

Cortina E-U5, Crème Champagne Glans 50 cm

Een gebruikte elektrische fiets is altijd spannend om gebruikt te kopen. De accu is het duurste onderdeel van de fiets en bij een gebruikte elektrische fiets is het maar altijd de vraag hoe de accu is.

Deze Cortina E-U5 is een elektrische fiets die 3 seizoenen heeft gefietst op Terschelling.

" -Samenwerking met fietsverhuur, Wereldfietsen heeft een samenwerking met Bakker fietsverhuur http://www.bakker-terschelling.nl wij verkopen de fietsen die een seizoen of meerdere seizoenen zijn verhuurd"

Wij hebben samen met Bakker fietsverhuur besloten om de fiets zonder accu en lader aan te bieden, hierdoor kan de consument deze zelf uitkiezen (er zijn verschillende accu's en laders te krijgen, snel laders en verschil in capaciteit van de accu) en dan is er weer gewoon 2 jaar garantie op de accu.

LET OP DE PRIJS IS EXCLUSIEF ACCU EN LADER

Leverbaar uit magazijn

Deze gebruikte fiets is er een van de collectie van Wereldfietsen Zwolle.
Deze fiets is geheel nagekeken en schoongemaakt, hierna in onze fotostudio gefotografeerd en een scherpe vaste prijs bepaald. De fiets word opgeslagen en staat nu klaar voor een proefrit. 

 

Fiets bekijken?

Maak een afspraak via "afspraak maken" of bel naar de winkel 038-2306405
Je bent altijd welkom in de winkel aan de Kerkstraat 1a maar de gebruikte fietsen kunnen wij niet allemaal in de winkel kwijt. Voor bezichtiging van de fiets moet echt een afspraak worden gemaakt.

 

Wij geven 2 maanden garantie* op alle gebruikte fietsen. Het zijn natuurlijk tweedehands fietsen mocht er na de 2 maanden iets geburen regelen we het ook altijd netjes!

 

Wereldfietsen heeft een werkplaats in de binnenstad van Zwolle en is naast de verkoop van nieuwe en gebruikte fietsen ook gespecialiseerd in reparaties en onderhoud van je fiets.

U bent van harte welkom in onze winkel/werkplaats op de Kerkstraat 1a in Zwolle.

 

Openingstijden winkel:
Ma: 13:00 - 18:00
Di: 08:30 - 18:00
Wo: 08:30 - 18:00
Do: 08:30 - 18:00
Vr: 08:30 - 18:00
Za: 08:30 - 17:00