Ondanks de Corona crisis zijn wij gewoon open op: openingstijden. Ook halen en brengen (15km vanaf de winkel) wij de fiets kosteloos bij u thuis op.
Vanaf 4 juni zijn wij ook weer donderdag avond open tot 21:00.

Cortina U1 D57 Black Matt RN

Merk Cortina
Model Damesfietsen
Type U1
Kleur Zwart
Versnellingen GEEN/1 (SHIMANO)
Rem Terugtraprem (SHIMANO)
Fietsnr 8717185977578
Advies verkoopprijs € 429,00
Onze prijs € 386,10
proefrit maken

Cortina U1 D57 Black Matt RN 57 cm

Cortina U1 damesfiets in framemaat 57cm. Kleur: Black Matt. Uitgerust met achter een Shimano naaf met terugtraprem en voor een standaard naaf.

Bezorging

Nieuwe fietsen kunnen gratis worden bezorgd binnen een straal van 10 km vanaf de winkel

Cortina U1

De Cortina U1 is in verschillende framematen beschikbaar voor zowel heren als dames dit is een fiets voor verschillende doelgroepen omdat ze kleine modellen deze is speciaal voor kleine volwassenen of kinderen die net op een volwassen maat kunnen.Ook is de U1 in hele grote maten voor grote heren of grote dames.. Alle verschillende uitvoeringen van het type U1 van het model jaar 2018 zijn te zien op onze website hier kunt u ook de beschikbaarheid van de U1 in de Cortina fabriek zien.Het model U1 van Cortina gaat al een paar jaar mee met zijn heel eigen uiterlijk. Hij lijkt op een transportfiets, maar heeft geen voordrager dit is handig als hij vaak in een fietsenstalling moet op het station of op school. Voor het model jaar 2018 heeft Cortina het aanbod nog breder gemaakt Cortina heeft voor het eerst een uitvoering met Shimano Nexus 7-speed toegevoegd. Je kan nu kiezen uit maarliefst 3 versnelling,overbreng-systemen. De simpelste uitvoering is met een terugtrap rem zonder versnellingen, dan komt het model met een Shimano Nexus 3 speed in combinatie met handremmen de rollerbracke rem van Shimano en de al eerder genoemde Nexus 7-speed ook met handremmen de rollerbacke rem van Shimano. De heren modellen van 2018 zijn in het Black Matt dit is een matte zwarte kleur of Black Brown een glanslak; een heel donker bruine kleur. Voor het dames model hebben ze gekozen voor een kleur extra. De Cortina U1 modellen met een terugtrap rem zonder versnellingen en het model met de Shimano Nexus 3-speed deze zijn in de 2 kleuren; de Black Matt en de kleur Jadeite, een mat zwarte en een blauw grijze kleur. Het top model van de Cortina U1 met 7 versnellingen en handremmen, de rollerbrack van Shimano is alleen in het Black Brown dit is een glanslak een heel donker bruine kleur. Het frame is van staal en erg stevig dit stijve frame is voor het damesmodel in 4 framematen te verkrijgen; 49cm 53cm 57cm en 61cm. Het heren frame hebben ze ook in 4 verschillende maten; 51cm 56cm 61cm en 65cm.  

Meer tweedehands Cortina fietsen

Cortina U4 Raw D50 Black Gold Matt ND8
Cortina Mozzo Pro D56 Eclips Black Matt ND11 Belt
Cortina Mozzo D56 After Dark Matt ND8 Belt
Cortina Roots Transport U4 zwart
Cortina Common D50 Jet Black Matt ND7
Cortina Blau D51 Black Matt ND7 Belt
Cortina Milo zwart